930 x122 grota rece

cj arges

Revoluție medicală: Corp avangardist, gata de inaugurare și o nouă URGENȚĂ

Revoluție medicală: Corp avangardist, gata de inaugurare și o nouă URGENȚĂ

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Salt important în serviciile medicale din Argeș prin finalizarea noului corp de spital. Spitalul Județean de Urgență Pitești se apropie de finalizarea unui proiect ambițios, construirea unui nou corp P+4.

Realizat din fonduri alocate de Consiliul Județean Argeș, acesta reprezintă un progres semnificativ în infrastructura medicală a regiunii.

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Noul corp P+4 și secțiile sale

În noul corp de spital, vor funcționa secții vitale precum chirurgia plastică și arși, chirurgia vasculară, un bloc operator modern echipat pentru chirurgie plastică, electrofiziologie și chirurgie cardio-vasculară, precum și o secție de cardiologie.

Acestea vor crește semnificativ capacitatea spitalului de a oferi servicii medicale de specialitate și de urgență la cele mai înalte standarde.

Pitești. Intervenție în Nord! O femeie are nevoie de ajutor

Extinderea ambulatoriului și primiri urgențe:

Lucrările de extindere sunt în desfășurare și pentru ambulatoriul de specialitate, precum și pentru compartimentul de primiri urgențe.

Aceste îmbunătățiri vor asigura accesul pacienților la o gamă mai largă de servicii medicale și vor spori eficiența și rapiditatea răspunsului în cazuri de urgență.

Acest proiect de extindere a Spitalului Județean de Urgență Pitești este susținut prin fonduri europene, însumând o investiție impresionantă de 12,9 milioane de lei.

Revoluție medicală: Noul corp avangardist de la spital, gata de inaugurare

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90