New Profesional Consult 930 x 122

tichete de vacanță

Români, mare grijă! Riscați amenzi de zeci de mii de lei dacă faceți asta!

Grupurile online de anunţuri sunt pline cu preţuri avantajoase pentru voucherele de vacanţă. Românii care nu au apucat să le folosească încercă să le vândă până nu expiră.

Citiți și: Fapta pentru care bugetarii riscă amenzi de aproape 30.000 de lei

Făcând acest lucru se pot trezi cu amenzi de zeci de mii de lei, deoarece tichetele sunt nominale şi netransmisibile.

Varianta ideală pentru a nu pierde banii ar fi ca angajatul să-i ceară şefului să prelungească perioada de valabilitate a tichetului de vacanţă, notează Observatornews.ro.

Citiți și: VIN TICHETELE!

„Ori să rezerve un sejur dacă știu perioada și destinația sau mai este o variantă, ori să vină într-o agenție de turism, să deconteze tichetele, să le plătească la noi, iar noi eliberăm o factură de avans de servicii turistice, valabilă această sumă și poate fi folosită ulterior. 

Cei mai mulţi aleg o vacanţă pe litoral la vară sau un sejur scurt în luna februarie, în timpul vacanţei şcolarilor”, declară Ancuța Mădulărescu, manager agenţie de turism, pentru sursa citată.

Deţinătorii de tichete de vacanţă trebuie să ţină cont că orice excursie poate fi rezervată doar pentru unităţile de cazare de pe teritoriul României.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3