930×122 CUMPANA 5

deces

România este în doliu! A murit în această seară!

Cunoscutul filosof român Mihai Șora (foto) a murit în această seară, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a acestuia.

Citiți și: Pitești. Jurnalistul Adi Ilinca a murit

Acesta s-a stins din viață la vârsta de 106 ani.

𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐒̦𝐨𝐫𝐚

Citiți și: Doliu la Consiliul Județean Argeș!

𝟕 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟏𝟗𝟏𝟔 – 𝟐𝟓 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑

Iubitule,

ai fost fericire pură: nu doar un om frumos, ci Frumusețea însăși, credința, nădejdea și dragostea, cum spune cuvântul apostolic. Și niciodată nu-ți voi fi îndeajuns de recunoscătoare pentru tot ce mi-ai dăruit timp de aproape două decenii. Tu m-ai scos de pe șinele destinului meu și m-ai legat ireversibil și armonios de al tău, cu o grație de care numai tu erai capabil și pe care nu mulți pământeni o pot cuprinde cu mintea sau cu inima.

Încă nu știu cum va arăta ziua de mâine, nici toate cele care vor urma. E dincolo de puterea mea de acceptare. Unii oameni ar trebui să trăiască veșnic – nu numai în Rai, unde, negreșit, tu vei sta, ci și pe punctul acesta albastru, boțul de apă și humă care plutește în spațiu și pe care opt miliarde de alte făpturi omenești – dar niciuna ca tine – conviețuiesc, se ceartă sau se iubesc, se războiesc ori își sunt – unele, altora – sprijin.

E frig fără tine, iubitule.

Aziul”, se arată în mesajul publicat în urmă cu puțin timp pe rețeaua de socializare mai sus menționată.

Sursă foto 2: Facebook Literatura de azi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 pe 90 Costache