930 pe 122 COSTACHE

Golden League

România joacă în Golden League la Pitești!

Naționala de volei debutează în Golden League, sâmbătă, 27 mai, de la ora 17:00, la Pitești Arena, contra Slovaciei, într-o grupă din care mai face parte și Cehia.

Citiți și: Competiție inedită la Pitești Arena!

Cele mai bune voleibaliste ale României pun umărul pentru o calificare în semifinalele Golden League. România a jucat finala în sezonul trecut.

Citiți și: Încă o premieră la Pitești Arena!

„Peste tot pe unde am jucat în România, am simțit sprijinul fanilor. La Alexandria, la Piatra Neamț, dar sunt sigur că fanii vor veni și la Pitești. Sperăm să le aducem și noi bucurie prin rezultate”, a declarat antrenorul Guillermo Naranjo Hernandez.

„Suntem nerăbdătoare să jucăm. Vrem să arătăm ceea ce suntem în stare pe teren. Fetele m-au primit senzațional. Am și emoții, dar vor trece”, a spus și Elizabet Inneh, cea care va debuta în echipa națională contra Slovaciei.

Iubitorii sportului sunt invitați să nu rateze un spectacol garantat! Spectatorii vor avea parte de premii și de multe alte surprize, la Pitești Arena!

Biletele se pot achiziționa de pe siteul biletesmart.ro sau de la casieria Pitești Arena.

Programul meciurilor României în Golden League:

27 mai, ora 17:00 România-Slovacia Pitești

3 iunie, ora 17:00 Cehia-România Ostrava

8 iunie, ora 17:00 România-Cehia Pitești

17 iunie, ora 20:00 Slovacia-România Nitra

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90