930 x122 grota rece

Johnson&Johnson

Românii vaccinați cu Johnson&Johnson pot face, de luni, rapelul

Românii care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson și care au mai mult de șase luni de la inoculare, pot merge, începând de luni, 8 noiembrie să facă rapelul.

Citiți și: Argeș: Avem peste 30 de noi cazuri Covid-19. Cum decurge vaccinarea

Ei pot opta pentru același vaccin cu care s-au imunizat prima dată sau, de asemenea, le este recomandat administrarea unui vaccin pe bază de ARN mesager, Pfizer sau Moderna.

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul CNCAV a reamintit sâmbătă, că de luni românii vaccinați cu Johnson&Johnson pot merge la rapel.

Începând de luni, 8 noiembrie, persoanele care au fost vaccinate cu vaccinul de la compania Johnson&Johnson, care au mai mult de 6 luni, se pot vaccina și cu doza de rapel, de primă intenție cu vaccin pe bază de ARN mesager. Alternativ pot opta și pentru vaccinul de la Johnson&Johnson”, a declarat Coordonatorul CNCAV.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90