New Profesional Consult 930 x 122

bernă

RUŞINE! CURTEA DE CONTURI ARGEŞ NU RESPECTĂ ZILELE DE DOLIU NAŢIONAL!

Reunit de urgenţă, Guvernul României a decis ca, în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv din Bucureşti de vineri seară, să fie instituite trei zile de doliu naţional începând de sâmbătă.

Citiți și: Fostul președinte al CJ Argeș, în doliu! Doctorul a făcut anunțul!

Conform legii, în zilele de doliu naţional instituţiile şi autorităţile publice locale sunt obligate să arboreze în bernă Drapelul României. De asemenea, drapelul este coborât şi la sediile partidelor politice, sindicatelor, patronatelor, instituţiilor de învăţământ de orice grad și instituţiilor de cultură, în gări şi autogări. Aceeaşi obligaţie le revine şi persoanelor fizice dacă arborează drapelul României la domiciliu sau la reşedinţă.

Am făcut în această dimineaţă o verificare rapidă în centrul Piteştiului şi am constatat că majoritatea instituţiilor respectă aceste prevederi, cum ar fi Consiliul Judeţean. În schimb, am avut neplăcuta surpriză să constatăm că la sediul Curţii de Conturi, filiala Argeş, nu se respectă legea! Drapelul era în poziţie verticală şi nici vorbă de a fi în bernă. Ruşine!

Citiți și: O mare doamnă a scenei artistice tocmai s-a stins din viață!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90