930×122 CAPRA 5

grafitti

    S-a crezut Picasso! Amendat pentru „opera” de pe zidul unui restaurant!

    Pentru că și-a exersat talentul pe peretele unui restaurant, un bărbat a fost sancționat cu o amendă usturătoare de 3.000 de lei de jandarmii argeșeni.

    Citiți și: Pitești. Acte de vandalism aproape de zona 0!

    Acesta a prins în fapt de oamenii legii în timp ce desena cu un spray, graffiti.

    Reamintim că, din 24 august, cei care folosesc graffitiuri pe clădiri, garduri sau alte obiecte din spațiile publice riscă amenzi de până la 12 ori mai mari decât în trecut și sunt de asemenea, conform legii, obligați să readucă la starea inițială bunul deteriorat,

    Jandarmeria Argeș transmite: 

    În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 3000 lei, unei persoane de sex masculin, pentru încălcări ale prevederilor Legii 61/1991 Rep., pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, aceasta fiind depistată în timp ce desena cu un spray, graffiti pe peretele unui restaurant.

    Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90