New Profesional Consult 930 x 122

Magazine inchise

S-a decis! Se închid magazinele în weekend?

S-a decis! Se închid magazinele în weekend?

Citiți și: Video: Magazinul Dedeman, “sufocat” de clienți

Anunțul mult așteptat de români!

Ministrul Agriculturii asigură că magazinele nu se vor închide în weekend și subliniază că ,,decizia este foarte clară”.

Citiți și: DOCUMENT. Hotărâre CNSU nr. 20 / 2021

Florin Barbu spune răspicat că acest lucru nu se va întâmpla, decizia fiind luată deja, relatează știripesurse.ro.

„Decizia este foarte clară. Nu se pune problema închiderii supermarketurilor în weekend. Am avut discuție cu retailerii mici care au și procesare, zootehnie și magazine de desfacere, cât și cu retailerii mari. Vreau să închidem acest subiect. Nu se vor închide”, a declarat ministrul Agriculturii într-o intervenție la B1 Tv., potrivit dailybusiness.ro.

Retalierii mici și mari au fost de acord cu decizia luată

S-a decis! Se închid magazinele în weekend?

Ministrul precizează că, în realitate, nu a fost vorba despre o propunere a comercianților, ci o simplă discuție la Guvern.

„Programul nu va fi modificat și magazinele vor rămâne deschise la fel ca acum”, a subliniat ministrul, potrivit sursei citate.

Referitor la afirmația lui Marcel Ciolacu, care a spus că analizează această propunere, fiind date exemple din mai multe state europene care au recurs la această metodă, Barbu a spus că subiectul este închis.

Mai mult, el a menționat că atât marii cât și micii comercianți au fost de acord cu decizia.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3