930×122 CAPRA 5

rate de infectare

S-a depășit și pragul de 14 la mie într-o localitate din Argeș

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Argeș (DSP) localitatea din Argeș care înregistrează cea mai mare rată de infectare este localitatea Morărești, cu o incidență a cazurilor de 14,2/1.000 de locuitori.

Citiți și: Incidența în Pitești a depășit 14/1.000

De asemenea, și municipiul Pitești atinge, astăzi, un nou prag de infectare, ajungând la o incidență a cazurilor de 11,01 la mie.

Citiți și: Trei localități din Argeș depășesc pragul de 10/1.000

Localitățile aflate în carantina de noapte în weekend, între orele 20.00-05.00: BĂICULEŞTI, BĂLILEŞTI, CĂLINEȘTI, CÂMPULUNG, COCU, CURTEA DE ARGEŞ, DÂMBOVICIOARA, DRĂGANU, MĂRĂCINENI, MICEŞTI, MIOARELE, OARJA, POIANA LACULUI, ROCIU, RUCĂR, STOLNICI, SUSENI, TEIU, VALEA IAŞULUI, VULTUREȘTI.

Localitățile aflate în carantină de noapte săptămânală, între orele 20.00-05.00 ALBEŞTII DE MUSCEL, ALBOTA, BĂBANA, BASCOV, BRADU, BUDEASA, CIOFRÂNGENI, COSTEŞTI, LEREŞTI, MERIŞANI, MIOVENI, MORĂREŞTI, MOŞOAIA, PITEŞTI, POIENARII DE ARGEŞ, POIENARII DE MUSCEL, RĂTEŞTI, ŞTEFĂNEŞTI, ŢIŢEŞTI, TOPOLOVENI, UNGHENI.

Reamintim că, ieri, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a adoptat noi restricții pentru stoparea pandemiei. Detalii, AICI: Funcționarea cluburilor, barurilor și discotecilor, interzisă în Argeș

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90