EcoMoto 930×122

eveniment rutier

    S-a răsturnat cu TIR-ul după ce a pierdut controlul volanului

    În cursul nopții trecute, în jurul orei 23:00, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 7, pe raza comunei Cotmeana.

    Citiți și: Video: A sărit cu mașina peste parapetul de la marginea drumului

    La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o autospecială de descarcerare, alături de un echipaj SAJ cu o ambulanță, dar și polițiștii.

    Citiți și: Video – Eveniment rutier pe Frații Golești! Bmw, implicat!

    IPJ Argeș transmite:

    „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 51 de ani, cetățean polonez, care conducea un ansamblu rutier –TIR, pe DN 7, pe raza localității Cotmeana, sat Zamfirești, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, la ieșirea din curbă la stânga, și s-a răsturnat pe lateral, în afara părții carosabile.

    Conducătorul auto a fost transportat la spital, în urma investigațiilor medicale stabilindu-se că a fost rănit ușor.

    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul penal, iar verificările continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90