930 x122 grota rece

accident

doliu

S-a stins din viață la 18 ani după ce a fost spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni

Update, 26 ianuarie, ora 14.12:

Băiatul de 18 ani care în Ajun de Bobotează a fost grav accidentat în localitatea Bascov, s-a stins astăzi din viață. Acesta era internat la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Pitești și era ținut în viață doar de aparate.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, pacientul a decedat în această dimineață. Tânărul a fost adus în stare extrem de gravă la Spitalul Județean de Urgență Pitești, iar prognosticul medicilor a fost unul extrem de rezervat încă de la început.” , declară pentru ePitești Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență.

Știrea inițială, 17 ianuarie, ora 19.17 – Argeș. Tânăr de 18 ani, rănit grav în accident! Doar o minune îl poate salva

Tânărul de 18 ani care în Ajun de Bobotează a fost grav accidentat în localitatea Bascov este în stare foarte gravă, în comă.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Băiatul este și acum internat la secția de Antestezie și Terpie Intensivă a Spitalului Județean.

„Este intubat, este în aceeași stare extrem de gravă, la fel cum era când a fost adus la spital. Prognosticul este extrem de rezervat”, declară pentru ePitești Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență.

Cu alte cuvinte, tânărul este ținut în viață doar de aparate.

Pe de altă parte, conform unor surse, acesta a fost operat la cap și la unul dintre picioare.

Vă amintim că pe 6 ianuarie, un bărbat de 66 de ani, din Morărești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Bascov, din direcția Vâlcea spre Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat grav un tânăr de 18 ani, din Cotmeana, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal.

Amănunte despre subiect, AICI.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90