930 x122 grota rece

#rezist permise pitești

S-AU SĂTURAT! #REZIST PERMISE PITEȘTI

UPDATE: Până la ora 16:45, în Piața ,,Vasile Milea” nici urmă de nemulțumiţi pe tema permiselor! 

Citiți și: Argeș! Un nou Serviciu de Înmatriculări și Permise Auto!

S-au săturat! #rezist Permise Pitești. Problema obţinerii permisului de conducere auto este știută în rândul piteştenilor: majoritatea candidaţilor trec de proba teoretică, dar întâmpină mari dificultăţi atunci când vine vorba de proba practică, de traseu.

Cel mai grav este că cei care nu reuşesc să ia calificativul ,,admis” din prima încercare, şi se află mulţi în această situaţie, sunt nevoiţi să aştepte până la reprogramarea examenului chiar şi şase luni.

Citiți și: Țara „fierbe”! Oamenii sunt în stradă! E nebunie peste tot!

În semn de protest, în mediul online a fost creată mișcarea ,,#rezist Permise Piteşti”.

,,Te-ai săturat de timpul îndelungat pe care îl aştepţi pentru obţinerea permisului de categoria B? Împreună putem schimba asta! Susţine mişcarea şi susţine viitorii şoferi care au examenul practic în Piteşti.”, este mesajul mișcării.

Pentru început, potrivit inițiatorului, toți cei care vor să adere la această mișcare sunt așteptați astăzi, 8 iunie 2018, între orele 16 și 19, la o întâlnire în Piaţa ,,Vasile Milea”.

Amintim că, pe de altă parte, în Pitești sunt probleme cu timpul lung de așteptate și în ceea ce privește programările pentru preschimbarea permisului de conducere auto (subiectul pe larg, AICI și AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90