New Profesional Consult 930 x 122

examen

Salarii de peste 4200 de lei la Poliția Locală Pitești

Salarii de peste 4200 de lei la Poliția Locală Pitești.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Patru polițiști locali vor avea salarii mai mari ca urmare a promovării unor examene de avansare în grad. Astfel, noile venituri brute ale celor patru angajați de la Locală vor fi (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Odată cu aceste avansări, a fost nevoie de votarea unui proiect de hotărâre pentru modificarea organigramei Poliției Locale a municipiului Pitești, proiect ce a trecut astăzi în Consiliul Local.

În cadrul aceluiași proiect s-a mai menționat și faptul că 2 posturi de execuție de la Biroul Ordine Publică se mută definitiv la Biroul Baze de Date și Dispecerat. La baza acestei decizii stă un protocol încheiat cu Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș „pentru realizarea intervenției la alertele generate ca urmare a dispunerii măsurii de monitorizare electronică”.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3