NOR CURIER 930X122

castig mediu salarial

Salariile de la LIDL pentru posturi vacante ajung și la 8300 de lei

Salariile de la LIDL pentru posturi vacante ajung și la 8300 de lei

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Retailerul german Lidl promite venituri atractive pentru posturile vacante.

Economica.net a realizat, în acest sens, un studiu, în urma căruia prezintă câteva dintre ofertele de muncă şi veniturile medii brute, oferite de Lidl.

Citiți și: Alertă alimentară! Dezastru la Lidl, Penny și Metro: pui contaminat!

O persoană ocupantă a postului de manager adjunct de magazin Lidl în București, cu normă întreagă, câștigă un venit mediu brut lunar de 8.790 de lei.

Postul de manager adjunct de magazin Lidl în Săcele din judeţul Braşov este ofertat de companie cu venit mediu brut lunar de 8.300 de lei lunar pentru normă întreagă de lucru, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Salariile de la LIDL pentru posturi vacante ajung și la 8300 de lei

În Pitești și în Săcele din județul Brașov, un responsabil de tură câștigă venitul mediu brut de 7.100 de lei lunar.

Venitul mediu brut lunar oferit de Lidl candidaților eligibili pentru postul de vânzător este cuprins între 5.700 – 6.150 lei, în funcție de orașe.

Lucrător depozit pregătire marfă, cu normă întreagă, recrutat de Lidl în Lugoj pe venit mediu brut de 6.300 de lei, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Beneficii extrasalariale oferite candidaţilor

Printre beneficiile oferite de Lidl candidaţilor care vor să lucreze în cadrul companiei se numără două zile libere de Paşti şi de Crăciun, zile de concediu suplimentare în funcţie de vechimea în companie, zi liberă cu ocazia zilei de naştere, asigurare medicală privată, de viaţă şi de accidente.

Puteți citi studiul, pe larg, pe site-ul publicației Economica.net, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3