Donaris 930 x 122

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Salubritate 2000 S.A, mesaj cu privire la colectarea deșeurilor

Salubritate 2000 S.A, mesaj către abonați:

Citiți și: Pitești. Este gratuit pentru toți locuitorii

„Asigurați accesul autogunoierelor la platformele de colectare a deșeurilor!

Pentru desfășurarea activității de colectare a deșeurilor în condiții optime, rugăm utilizatorii serviciului de salubrizare să nu blocheze platformele de colectare prin parcarea sau staționarea autoturismelor în fața acestora și să asigure accesul autogunoierelor la spațiile de depozitare.

Citiți și: Pitești. De azi este valabil! Serviciu gratuit pentru toată lumea

Blocarea accesului la platformele de colectare presupune neridicarea, conform graficelor stabilite, a deșeurilor, iar acest lucru afectează atât activitatea echipajelor de colectare (decalarea graficelor), cât și gradul de umplere al containerelor din platformele unde accesul este blocat.

Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90