930X122 MAIA

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Salubritatea, anunț cu privire la colectarea deșeurilor voluminoase și DEEE

Vineri, 30 septembrie, va avea loc a treia campanie specială de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE, pe anul 2022, fiind urmată de o altă campanie în data de 16 decembrie.

Citiți și: Pitești. Campanie de colectare a brazilor de Crăciun

Detaliile desfășurării acestei campanii sunt aduse la cunoștință piteștenilor și prin materiale informative afișate la scările de bloc din oraș.

Citiți și: Pitești. Anunț important de la Salubritate. ,,Am dat startul!”

Locuitorii municipiului Pitești pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție începând de joi, 29 septembrie, ora 14:00, până vineri, 30 septembrie, ora 14:00, în următoarele puncte de colectare:

– Găvana II – Bl.D12-B21 (la autobuze);

– Zona Nord – (Nicolae Bălcescu) Bl. L2, Sc.D;

– Trivale – Bl. 58-59 (P.T.608);

– Banat I – Bl. B17 (Biserică – Liceul Teoretic „Ion Barbu”);

– Tudor Vladimirescu – Bl.D4-U4;

– Popa Șapcă – Bl. P4-P5;

– Craiovei – Negoiu.

Ce sunt deșeurile voluminoase? Sunt deșeurile solide de diferite proveniențe care, datorită dimensiunilor lor, nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare, ci necesită o tratare diferențiată față de acestea, din punct de vedere al preluării și al transportului: canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, mese, banchete, covoare, preșuri, etajere, comode etc.

Ce sunt DEEE-urile? Sunt echipamentele electrice și electronice care nu mai sunt utilizate și care funcționau pe baterii sau pe bază de curent: televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Pentru informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului, la următoarele contacte: telefon: 0248/636 886, dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/215 308, e-mail: salubritate@gmail.com.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3