930×122 CAPRA 5

deseuri

Salubritatea, anunț pentru piteșteni

Locul deșeurilor provenite din construcții și demolări nu este la platformele de colectare!

Citiți și: Salubritate 2000 S.A, mesaj cu privire la colectarea deșeurilor

Adesea la platformele de colectare a deșeurilor menajere sunt depozitate, în mod necontrolat, deșeuri provenite din construcții și demolări.

Locul acestor deșeuri nu este la platformele de colectare, întrucât ridicarea lor nu se poate face cu autogunoierele compactoare destinate deșeurilor menajere, fiind necesare utilaje speciale pentru acest tip de deșeuri.

Citiți și: Programul de colectare a deșeurilor, în perioada Sărbătorilor Pascale

Cum scăpăm de deșeurile provenite din construcții și demolări?

În urma unei solicitări, Salubritate 2000 S.A. colectează și transportă deșeurile provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a acestora, serviciul fiind taxat în funcție de volumul ridicat.

Solicitările pot fi făcute telefonic la dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/ 215 308, e-mail: [email protected] sau direct la sediul din strada Târgul din Vale, numărul 25. Tariful pentru colectarea și transportul acestor deșeuri este de 118,58 lei/mc – exclusiv TVA.

De asemenea, aducem în atenția piteștenilor că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere, constituie contravenție și se sancționează.

Pentru orice informații suplimentare sau pentru sesizări, nu ezitați să vă adresați operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636 535, tel: 0248/636 886, fax: 0248/215 308, e-mail: [email protected]

Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!”, transmite societatea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Fh spune:

    Pai gentuță le-ai mărit leafa,au spor de șezut,praf da ei nu ies din primărie.spor de aproape 11 % „stam mult pe scaun și dăunează” da sa vă deranjați oamenii să verifice spărturile in apartamente nu-i trimiți și când o veni cutremurul or sa cada ca cutiile de chibrituri.molozul de-l găsiți și nu va convine cum apare ? Marmota sapa pe la containere.

570 X 90 POSADA 3