NOR CURIER 930X122

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Salubritatea, atenționare pentru toți piteștenii!

În pubela destinată deșeurilor reziduale nu se aruncă pământ, pietriș și alte deșeuri provenite din renovări!

Citiți și: Pitești. Este gratuit pentru toți locuitorii

În timpul procesului de golire a pubelelor destinate deșeurilor reziduale, de la abonații casnici, se găsesc, frecvent, depozitate diverse deșeuri care nu își au locul în această pubelă, precum: pământ, pietriș, deșeuri reciclabile, deșeuri rezultate din renovări etc., cazuri în care pubela rămâne neridicată de către echipajele de salubritate.

Citiți și: Pitești. De azi este valabil! Serviciu gratuit pentru toată lumea

Colectarea separată a diferitelor tipuri de deșeuri începe din casa fiecăruia dintre noi și este primul pas spre procesul de reciclare.

Ce deșeuri să depozităm în aceste pubele?

Se depozitează deșeurile reziduale – deșeurile nevalorificabile colectate separat, inclusiv cele rezultate în urma proceselor de tratare, altele decât deșeurile reciclabile, cum ar fi: resturi de carne și pește, gătite sau proaspete; resturi de produse lactate; ouă întregi; excremente ale animalelor de companie; scutece; conținutul sacului de la aspirator, mucuri de țigări; veselă din porțelan etc.

Colectarea separată a deșeurilor este o obligație legală pentru toți cetățenii!

Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului Salubritate 2000 SA, la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, telefon: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3