NOR CURIER 930X122

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Salubritatea atenționează toți piteștenii!

În pubela neagră se depozitează numai deșeuri reziduale!

Citiți și: Pitești. Este gratuit pentru toți locuitorii

În timpul procesului de golire a pubelelor destinate deșeurilor reziduale, de la abonații casnici, s-au găsit depozitate diverse deșeuri care nu își au locul în această pubelă, precum: pământ, pietriș, resturi vegetale, deșeuri reciclabile, deșeuri rezultate din renovări etc., cazuri în care pubela rămâne neridicată de către echipajele de salubritate.

Citiți și: Pitești. De azi este valabil! Serviciu gratuit pentru toată lumea

Colectarea separată a diferitelor tipuri de deșeuri începe din casa fiecăruia dintre noi și este primul pas spre procesul de reciclare.

Ce deșeuri să depozităm în aceste pubele?

Se depozitează deșeurile reziduale – deșeurile nevalorificabile colectate separat, inclusiv cele rezultate în urma proceselor de tratare, altele decât deșeurile reciclabile, cum ar fi: resturi de carne și pește, gătite sau proaspete; resturi de produse lactate; ouă întregi; excremente ale animalelor de companie; scutece; conținutul sacului de la aspirator, mucuri de țigări; veselă din porțelan etc.

Colectarea separată a deșeurilor este o obligație legală pentru toți cetățenii!

Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului Salubritate 2000 SA, la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, telefon: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Asociatia de locatari bloc Efi 2 Sf,vineri 48 spune:

    Buna ziua.Nu este prima data cand va informez
    .Am depus si o sesizare din partea asociatiei personal d-lui director si nu am primit raspuns. Ma refer la pubelele de gunoi care toate sunt negre ,mizerabile ,f vechi si in jur este o mizerie de nedescris . Este vorba de cele din sf.vineti 48 in spate la magazin Prima . Va rugam sa vizitati sa vedeti ca aici vin masini si descarca tot felul de materiale .Deasemeni este necesara o camera de luat vederi si de o schimare a pubelelor .

  • Gigel frone spune:

    Articolul este un bla bla.
    Arunc plastic la plastic, carton la carton și menajer la ala din tabla; vine mașina de gunoi, le amesteca pe toate. Despre ce vorbim?
    De asemenea, noi nu suntem în stare sa ducem sacii de gunoi la pubela și ii lăsăm pana a doua zi pe scara, dar sa mai și triem.
    Dacă s-ar face taxa la gunoi pe cantitatea cântărita, mai puțin cel triat, sa vezi ce frumos se triaza.

  • Dan spune:

    Daca aceasta firma ar fi privatizată , primăria nu ar trebui decât să controleze, dar aici lucrează toate neamurile și pupilele partidelor. In birouri sunt mai multi decât muncitori. Valabil și pentru apa canal- langa sediul lor din Tudor Vladimirescu s a spart o conductă ieri și abia azi a fost reparată. Apa care s a pierdut cine o plătește, sau asta e apa de care zicea el primar că o gura lumea.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90