930×122 CUMPANA 5

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Salubritatea, informare importantă pentru abonați

Colectarea separată a deșeurilor – primul pas spre procesul de reciclare!

Citiți și: Oficial! Piteșteni, anunțul a fost făcut!

Societatea Salubritate 2000 S.A. continuă acțiunile de informare și conștientizare a utilizatorilor serviciului de salubrizare, cu privire la modul de colectare separată a deșeurilor. Afișe informative sunt lipite la scările de bloc din oraș, fiind, de asemenea, distribuite și materiale informative în căsuțele poștale.

Citiți și: Pitești. Gratuit! Salubritate, anunț de maximă importanță pentru abonați

„Prin aceste demersuri, se urmărește creșterea gradului de informare și conștientizare a populației privind gestionarea corespunzătoare a deșeurilor și dezvoltarea permanentă a activității de colectare separată.

Colectarea separată a diferitelor tipuri de deșeuri începe din casa fiecăruia dintre noi și este primul pas spre procesul de reciclare.

Deșeurile reciclabile sunt deșeurile care pot constitui materie primă într-un proces de producție pentru obținerea produsului inițial sau a altora:

– Hârtie/carton – containerul ALBASTRU sau inscripționat corespunzător;

– Plastic/metal – containerul GALBEN sau inscripționat corespunzător;

– Sticlă – containerul VERDE sau inscripționat corespunzător.

Deșeurile reciclabile din hârtie/carton, plastic/metal și sticlă pot fi aduse și în centrul de colectare a deșeurilor situat în Pitești, str. Dârzu nr. 12C sau în punctul de depozitare temporară din Târgul din Vale nr. 25.

Colectarea separată a deșeurilor este obligație legală pentru toți cetățenii.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: [email protected]”, transmite societatea Salubritate 2000 S.A., într-un comunicat de presă.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • Maria spune:

    Ce glumă proastă! Ce ar fi să vă faceți datoria de jurnaliști și să urmăriți cum sunt colectate la grămadă toate cele reciclabile?

570 X 90 CAPRA 3