NOR CURIER 930X122

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Salubritatea, informare importantă pentru abonați

Colectarea separată a deșeurilor – primul pas spre procesul de reciclare!

Citiți și: Pitești. Este gratuit pentru toți locuitorii

Societatea Salubritate 2000 S.A. continuă acțiunile de informare și conștientizare a utilizatorilor serviciului de salubrizare, cu privire la modul de colectare separată a deșeurilor. Afișe informative sunt lipite la scările de bloc din oraș, fiind, de asemenea, distribuite și materiale informative în căsuțele poștale.

Citiți și: Pitești. De azi este valabil! Serviciu gratuit pentru toată lumea

„Prin aceste demersuri, se urmărește creșterea gradului de informare și conștientizare a populației privind gestionarea corespunzătoare a deșeurilor și dezvoltarea permanentă a activității de colectare separată.

Colectarea separată a diferitelor tipuri de deșeuri începe din casa fiecăruia dintre noi și este primul pas spre procesul de reciclare.

Deșeurile reciclabile sunt deșeurile care pot constitui materie primă într-un proces de producție pentru obținerea produsului inițial sau a altora:

– Hârtie/carton – containerul ALBASTRU sau inscripționat corespunzător;

– Plastic/metal – containerul GALBEN sau inscripționat corespunzător;

– Sticlă – containerul VERDE sau inscripționat corespunzător.

Deșeurile reciclabile din hârtie/carton, plastic/metal și sticlă pot fi aduse și în centrul de colectare a deșeurilor situat în Pitești, str. Dârzu nr. 12C sau în punctul de depozitare temporară din Târgul din Vale nr. 25.

Colectarea separată a deșeurilor este obligație legală pentru toți cetățenii.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com”, transmite societatea Salubritate 2000 S.A., într-un comunicat de presă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Maria spune:

    Ce glumă proastă! Ce ar fi să vă faceți datoria de jurnaliști și să urmăriți cum sunt colectate la grămadă toate cele reciclabile?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90