930×122 CAPRA 5

exces

3 SUCURI CARE TE SCAPĂ DE EXCESUL DE ZAHĂR DIN ORGANISM. CITEȘTE CUM SE PREPARĂ!

Numeroase studii arată că zahărul consumat în exces poate avea efecte dezastruoase asupra organismului. Accelerează procesul de îmbătrânire, crește riscul de diabet și boli de inimă și duce la obezitate. Există, însă, câteva „trucuri” pentru a elimina zahărul din organism.

Citiți și: Alimentul de bază care se scumpește enorm!

Înlocuiește zahărul cu alimente precum nucile, alunele și migdalele. Acestea conțin grăsimi sănătoase și țin în frâu pofta de mâncare. De asemenea, bananele și căpșunile reprezintă o bună alegere atunci când simți nevoia să mănânci ceva dulce. Pe de altă parte, ca să îți îndulcești cafeaua poți folosi scorțișoară sau extract de vanilie în loc de zahăr.

Pentru a scăpa de zahărul în exces din organism poți apela și la sucurile detoxifiante. Ele oferă vitamine și nutrienți și împreună cu toxinele elimină și zahărul în exces.

Citiți și: CEL MAI PERICULOS PRODUS DIN HIPERMARKET

1.Suc de citrice

Este perfect pentru a combate retenția de lichide din organism și pentru a topi grăsimea de pe abdomen. Conține vitaminele A, B și C și minerale precum potasiu, fier, calciu și magneziu. Trebuie băut în fiecare zi timp de o lună. Pentru prepararea lui ai nevoie de zeama de la 1 grapefruit, 2 frunze de spanac, zeama de la 3 portocale, 1 ceașcă cu papaya cuburi și 1 felie de ananas. Amestecă toate ingredientele.

2.Suc verde

Este foarte bun pentru detoxifiere și are efect diuretic. Conține vitaminele A și C și o cantitate mare de fibre. Trebuie băut în fiecare zi timp de o lună. Pentru prepararea lui îți trebuie 1 ceașcă cu ananas cuburi, 1 castravete, 2 tulpini de țelină și 1 lingură de miere. Pune toate ingredientele în blender și la sfârșit adaugă mierea.

3.Suc de merișor

Este un diuretic natural foarte eficient. Conține antioxidanți care întârzie îmbătrânirea. E indicat să îl consumi dimineața. Ingrediente: 2 mere roșii mari, 1 pară mare, 1/2 de ceașcă cu merișoare, 1 tulpină de țelină și 1 castravete mare. Amestecă toate ingredientele în blender și strecoară. (Sursă şi foto: www.doctorulzilei.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90