930 x122 grota rece

Arges

A CRESCUT NUMĂRUL COPIILOR SUSPECȚI DE GRIPĂ

Numărul argeșenilor internați cu gripă sezonieră sau suspecți de gripă a crescut iar. În ultimele 24 de ore 3 argeșeni suspecți de gripă au fost internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești, anunță Instituția Prefectului. Astfel, numărul pacienților a ajuns în această dimineață la 30, în condițiile în care ieri la aceeași oră erau doar 27.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Din totalul de 30, cazuri confirmate de gripă sunt 4, restul, de 26, fiind pacienți suspecți de gripă.

Dintre cei 4 confirmați cu gripă sezonieră, 2 sunt minori, fiind internați în Secția de Boli Infecțioase Copii. Pe de altă parte, dintre cei 26 de suspecți de gripă sezonieră un număr de 8 sunt, de asemenea, copii. Față de ieri, se înregistrează două cazuri în plus de copii suspecți de gripă.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

De la 1 februarie și până acum numărul argeșenilor internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești care au murit de gripă sezonieră este de 9: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3