NOR CURIER 930X122

Arges

A SCĂZUT NUMĂRUL PACIENȚILOR CU GRIPĂ SAU SUSPECȚI DE GRIPĂ

Numărul argeșenilor internați cu gripă sezonieră sau suspecți de gripă a scăzut. În ultimele 24 de ore doar un argeșean suspect de gripă a fost internat în Spitalul Județean de Urgență din Pitești (foto), anunță Instituția Prefectului. S-au făcut și externări, astfel încât numărul pacienților a ajuns în această dimineață la 25, în condițiile în care ieri la aceeași oră erau 30.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Din totalul de 25, cazuri confirmate de gripă sunt 4, restul, de 21, fiind pacienți suspecți de gripă.

Dintre cei 4 confirmați cu gripă sezonieră, 3 sunt minori, fiind internați în Secția de Boli Infecțioase Copii. Un adult cu gripă este internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Pe de altă parte, dintre cei 26 de suspecți de gripă sezonieră un număr de 5 sunt, de asemenea, copii.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

De la 1 februarie și până acum numărul argeșenilor internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești care au murit de gripă sezonieră este de 9: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90