New Profesional Consult 930 x 122

Arges

A SCĂZUT NUMĂRUL PACIENȚILOR CU GRIPĂ SAU SUSPECȚI DE GRIPĂ

Numărul argeșenilor internați cu gripă sezonieră sau suspecți de gripă a scăzut. În ultimele 24 de ore doar un argeșean suspect de gripă a fost internat în Spitalul Județean de Urgență din Pitești (foto), anunță Instituția Prefectului. S-au făcut și externări, astfel încât numărul pacienților a ajuns în această dimineață la 25, în condițiile în care ieri la aceeași oră erau 30.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Din totalul de 25, cazuri confirmate de gripă sunt 4, restul, de 21, fiind pacienți suspecți de gripă.

Dintre cei 4 confirmați cu gripă sezonieră, 3 sunt minori, fiind internați în Secția de Boli Infecțioase Copii. Un adult cu gripă este internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Pe de altă parte, dintre cei 26 de suspecți de gripă sezonieră un număr de 5 sunt, de asemenea, copii.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

De la 1 februarie și până acum numărul argeșenilor internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești care au murit de gripă sezonieră este de 9: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3