930×122 CAPRA 5

vaccin antigripal

A SOSIT VACCINUL ANTIGRIPAL ÎN ARGEȘ

Direcția de Sănătate Publică Argeș anunță recepționarea dozelor de vaccin antigripal din acest sezon.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

„Va aducem la cunostinta prin prezenta ca pentru vaccinarea antigripala din acest sezon au fost primite pina in prezent in judetul Arges 24.160 de doze de vaccin din necesarul de 81.625 de doze, vaccin asigurat de Ministerul Sanatatii in cadrul campaniei anuale de vaccinare antigripala si destinat vaccinarii gratuite a persoanelor din grupele de risc :

– persoane cu varsta peste 65 de ani, persoane cu boli cronice ( in special boli respiratorii, cardiovasculare si boli metabolice), persoane institutionalizate ( copii si batrani), personal medical si gravide.

Citiți și: DOZELE DE VACCIN ANTIGRIPAL PENTRU GRUPELE DE RISC, UTILIZATE ÎN TOTALITATE

Dozele primite au fost distribuite catre unitatile sanitare, unitatile de asistenta medico-sociala si catre medicii de familie din judet.

Mentionam ca de la inceputul acestui sezon gripal pina in prezent in judetul Arges nu s-a inregistrat niciun caz de gripa.

Directia de Sanatate Publica-Arges recomanda vaccinarea ca metoda cea mai eficienta de preventie a imbolnavirilor, reamintind ca in sezonul gripal trecut in judetul Arges s-au inregistrat 189 cazuri de gripa si 7 decese”, precizează DSP Argeș într-un comunicat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90