NOR CURIER 930X122

laborator

ACHIZIȚIE CRUCIALĂ PENTRU SPITALUL JUDEŢEAN

Achiziție crucială pentru Spitalul Judeţean. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti are în curs de achiziţionare o cantitate importantă de reactivi necesari în activitatea de laborator (pentru analize medicale).

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Suma totală pusă la bătaie este una consistentă, ridicându-se la aproape 6.500.000 de lei. Fondurile sunt asigurate de Ministerul Sănătăţii.

Reactivii de laborator sunt esenţiali pentru depistarea rapidă şi certă a unor afecţiuni, în condiţiile în care la Urgenţele Spitalului Judeţean din Piteşti se prezintă anual zeci de mii de persoane.

Citiți și: Pitești. La Spitalul Județean va avea loc ceva extraordinar!

În paralel, Consiliul Judeţean Argeș, care administrează Spitalul Județean, continuă demersurile pentru amenajarea unui centru de radioterapie pentru bolnavii cu cancer la Centrul de Diagnostic şi Tratament din Pitești. Aparatura va fi livrată tot de Ministerul Sănătăţii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90