New Profesional Consult 930 x 122

aripi deschise

ALERTĂ! SUSPICIUNE DE SCARLATINĂ LA O GRĂDINIȚĂ DIN PITEŞTI

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a început o anchetă la grădiniţa de stat cu program prelungit „Aripi deschise” din cartierul Banat din Piteşti, deoarece un copil (un băiețel) care frecventează această unitate a fost internat în Secția Boli Infecţioase a Spitalului Județean de Urgență cu suspiciune de scarlatină. Starea de sănătate a copilului internat este bună.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Conform procedurilor, toţi copiii din grupa în care învaţă micuţul au fost testaţi, iar rezultatele vor fi aflate în scurt timp.

Grădinița „Aripi deschise” este condusă de Corina Postelnicescu, soţia consilierului judeţean PNL Marius Postelnicescu, fiind una dintre cele mai apreciate și mai bine dotate unităţi de învăţământ preşcolar din Piteşti. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3