NOR CURIER 930X122

ambulanta smurd

AMBULANȚĂ SMURD PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN

O ambulanță SMURD va sta la dispoziția Spitalului Județean de Urgență Argeș din Pitești. Ambulanța, supranumită „spital pe roți” de prefectul Cristian Soare, va avea ca scop intervențiile majore.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Autospeciala are dotări medicale de ultimă oră: monitor, ventilator, injectomat pentru perfuzii, precum și medicamente adecvate pentru a-i putea ajuta pe cei care se află în situații grave (accidente rutiere, calamități naturale, etc.). Precizăm că ambulanța, care este de terapie intensivă mobilă (tip C 1), va sta în permanență lângă Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean și va acționa 24 de ore din 24 la solicitarea dispeceratului 112. Echipajul este format din doi angajați de la UPU (un medic și un asistent medical) și doi paramedici de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Mașina se afla de un an de zile în dotarea ISU Argeș, dar nu a fost folosită până acum din cauza lipsei de personal medical specializat. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3