New Profesional Consult 930 x 122

piele

APARAT PENTRU TRANSPLANT DE PIELE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti a primit în cursul lunii august un aparat performant, care permite transplantul de piele.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de către directorul spitalului, medicul Dragoş Şerb, şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, Florin Tecău.

Aparatul chirurgical-electrodermatom tip Acculan poate rezolva probleme care altădată erau fără soluție: răni care nu se mai închid, arsuri, etc.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

Pe de altă parte, cei doi au anunțat că tot în august ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a semnat ordinul prin care angiograful de la Spitalul Judeţean de Urgenţă a intrat în programul naţional de finanţare pentru problemele cardiace. Până acum o mare parte din costuri era asigurată de la bugetul Consiliului Judeţean. De acum înainte costurile vor fi acoperite din bugetul de stat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90