EcoMoto 930×122

daniela fianu

APARATE DE ULTIMĂ GENERAȚIE LA RADIOLOGIA SPITALULUI JUDEȚEAN

Aparate de ultimă generație la Radiologia Spitalului Județean. În ultimii doi ani, pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Județean de Urgență din Pitești au fost achiziționate echipamente medicale noi.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

„Beneficiem de două aparate de radiologie digitală, de un aparat Computer Tomograf nou de ultimă generație, abia instalat, și de un echipament RMN de 1,5 Tesla. Aceste echipamente ne permit să facem investigații de foarte bună calitate.

Toate investigațiile sunt în arhiva electronică a spitalului, avem acces la datele pacienților care s-au prezentat la noi și putem să dăm rezultate foarte bune. Este o îmbunătățire evidentă a serviciilor noastre”, declară Daniela Fianu (foto), medic-șef al Secției de Radiologie și Imagistică Medicală a S.J.U. Pitești.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3