New Profesional Consult 930 x 122

aparatură medicală

APARATURĂ MEDICALĂ PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN ȘI SPITALUL DE PEDIATRIE

Aparatură medicală pentru Spitalul Județean și Spitalul de Pediatrie. Secția Anestezie și Terapie Intensivă (A.T.I.) a Spitalului Județean de Urgență din Pitești a fost dotată astăzi, ca urmare a unei donații, cu un electroencefalograf (EEG) cu 32 de canale și un videobronhoscop flexibil.

Citiți și: Poliția, reacție oficială cu privire la bătaia medicilor de la Spitalul de Pediatrie

Echipamentele medicale au fost achiziționate de Clubul Rotary Pitești.

Donații au fost făcute și la Spitalul de Pediatrie din Pitești: un aparat laser portabil, non-contact, pentru vizualizare (accentuare) vene (achiziționat de cluburile Rotary și RotaKids Pitești), un spirometru pediatric (achiziționat de Clubul Interact Pitești) și un electrocardiograf (EKG) portabil cu printare pe 3 canale (achiziționat de Clubul Rotaract Pitești).

Citiți și: Contract uriaș la Spitalul Județean

Aparatura medicală predată celor două spitale a fost achiziționată în cadrul proiectului V.L.A.D. – „Viață, Luptă, Angajament, Dăruire”.

Valoarea totală a aparaturii medicale donate se ridică la circa 32.000 de dolari, potrivit Clubului Rotary Pitești.

De asemenea, pentru personalul medical care va utiliza noile dispozitive a fost organizat un training de către specialiștii importatorului de echipamente medicale.

”Toate fondurile pentru implementarea acestui proiect au fost obținute exclusiv din surse private: contribuții ale membrilor, sponsorizări și donații ale prietenilor, prin participarea la evenimentele organizate de cluburile din Familia Rotary Pitești.

Voluntarii Clubului Rotary Pitești au vârste de peste 30 de ani, cei ai Rotaract Pitești între 18 și 30 de ani, ai Interact Pitești între 12 și 18 ani, iar voluntarii de la RotaKids Pitești între 7 și 12 ani”, transmite sursa citată.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90