New Profesional Consult 930 x 122

aparatură medicală

APARATURĂ ORL DE ULTIMĂ GENERAȚIE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Aparatură ORL de ultimă generație la Spitalul Județean.

Citiți și: Premieră în județ: Clubul Rotary donează aparatură medicală de ultimă generație

De la începutul acestui an, toți cei care trec pragul secției ORL a Spitalului Județean de Urgență din Pitești pot beneficia de consultații medicale de specialitate la standarde înalte.

În urmă cu trei săptămâni a fost pus în funcțiune Unit-ul de consultații ORL cu sistem videoendoscopic și videofibroscopic integrat, singurul aparat de acest fel din județul Argeș. Ansamblul conține:

Citiți și: Pitești. La Spitalul Județean va avea loc ceva extraordinar!

-unitate multifuncțională ORL;

-modul endoscopic dedicat;

-modul instrumentar;

-modul endoscopie optică;

-software pentru vizualizarea și activarea documentelor;

-scaun pacient;

-scaun medic.

Aparatura medicală, de ultimă generație, permite atât efectuarea rapidă a consultului de specialitate, cât și diagnosticarea pacientului într-un timp mult mai scurt decât în mod obișnuit, transmite Biroul de presă al unității medicale.

Valoarea aparaturii depășește 100.000 de euro. Cea mai mare parte din sumă, respectiv 449.000 de lei, a provenit de la Ministerul Sănătății, în timp ce 50.205 lei a fost contribuția Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3