930×122 CAPRA 5

copil

AZI, PROTEST ÎN FAȚA SPITALULUI DIN CURTEA DE ARGEȘ

Astăzi în fața Spitalului Municipal din Curtea de Argeș va avea loc un protest. La protest, programat să înceapă la ora 12, poate participa orice persoană revoltată de cazul copilului din comuna Corbeni mort în acest spital ca urmare a diagnosticului greșit, a incompetenței medicilor care s-au ocupat de el.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Mobilizarea pentru protest a fost făcută spontan pe o rețea de socializare: „Pentru a forţa mâna autorităţilor să ia măsurile legale care se impun şi a nu muşamaliza cazul, aşa cum s-a întâmplat de atâtea alte ori, vom manifesta public în faţa Spitalului Municipal Curtea de Argeş miercuri, 22 aprilie, ora 12, cu o zi înainte de înmormântarea micuţului. (…)

Dacă te pui în locul părinţilor sfâşiaţi de durere, care şi-au pierdut copilul în numai o zi, dacă te-a înfuriat cazul acesta, dacă nu vrei ca persoane dragi ţie sau propriul tău copil să fie în aceeaşi situaţie, vino şi tu miercuri (n.r. – astăzi), începând de la ora 12, în faţa Spitalului Municipal Curtea de Argeş, ca să protestezi împotriva indiferenţei, incompetenţei, corupţiei! Vino şi tu să arăţi că România nu este ţara nepăsării!”.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Despre acest caz, încă unul care confirmă brutal starea deplorabilă în care se află sistemul de sănătate din județul Argeș, puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/revoltator-copilul-mort-spitalul-curtea-de-arges-diagnosticat-gresit/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3