930 x122 grota rece

judetean

BĂTAIE DE JOC LA SPITALUL JUDEŢEAN DIN PITEŞTI

Bătaie de joc la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Neregulile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti par să nu se sfârşească, deşi la conducerea unităţii a fost numit Aurelian Gheorghe.

Mai mulţi pacienţi şi vizitatori de la spital ni s-au plâns că doar un lift funcţionează, iar multe persoane sunt nevoite să urce şi opt etaje! Explicaţia oficială – lifturile sunt în revizie.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

O altă problemă semnalată este aceea că asistenta şefă de la unul dintre cabinetele de neurochirurgie din spital fumează în cabinet, chiar în timp ce pacienţii sunt consultaţi. Dincolo de faptul că nu ar trebui să se fumeze în timpul unei consultaţii, în vigoare este şi legea care prevede că fumatul în spaţii închise este interzis. „Este bătaie de joc!”, au concluzionat, indignaţi, cetăţenii care ne-au contactat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3