New Profesional Consult 930 x 122

achimaș

BEBELUȘII MOR, MINISTRUL DĂ DIN UMERI

Ministrul Sănătăţii, Patriciu-Andrei Achimaș Cadariu, a declarat astăzi că este „foarte frustrat” de faptul că nu există încă rezultatele anchetei în cazul îmbolnăvirii bebeluşilor din Argeş.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

„Asta este realitatea, e o chestiune absolut inexplicabilă şi sunt foarte frustrat că nu avem rezultatele la această anchetă, dar nu pot să oblig pe nimeni să dea alte rezultate decât realitatea.

Ancheta s-a desfăşurat în conformitate cu procedurile standard existente. După cum ştiţi, am făcut apel şi la colegii noştri din Europa şi o să vă dăm mai multe detalii după audierea de la Parlament.”, a declarat ministrul după ce a vizitat azi-dimineaţă bebeluşii internaţi la Spitalul „Marie Curie”.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

„Nu am venit ca ministru, am venit ca medic şi am venit să-i încurajez pe medici. Sunt în legătură directă de la bun început cu toţi cei care au fost implicaţi zi de zi, dar nu am vrut să pun presiune. Este cumplit, dar toţi cei care au fost aici şi-au făcut zi de zi datoria absolut admirabil.”, a mai spus ministrul Sănătăţii.

În legătură du Direcţia de Sănătate Publică Argeş, Cadariu a spus că ministerul a fost semnalat pe data de 9 februarie, „probabil conform procedurii”, dar se face o anchetă şi în acest caz. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea și titlul: http://epitesti.ro/, foto: agerpres)

Vizita ministrului Sănătății survine abia după două săptămâni de la debutul crizei și după ce trei fetițe din Argeș au murit. Declarațiile de zilele trecute în acest caz ale lui Patriciu-Andrei Achimaș Cadariu ni se par a fi ale unui ministru aerian, în plus ale unui ministru deloc empatic cu suferința părinților. Amintim că, printre altele, ministrul a cerut ca subiectul să nu mai fie „ventilat emoțional”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90