930 x122 grota rece

proiecte

BRRR! INVESTIŢIE DE GROAZĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN ARGEŞ!

Managerul Spitalului Judeţean de Urgență din Pitești, doctorul Sorin Vasilescu, a vorbit astăzi, în conferinţa de presă a Consiliului Judeţean Argeş, despre problemele și proiectele instituţiei pe care o conduce.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Astfel, restanţele la plăţi înregistrate la finalul anului trecut au fost de 2.700.000 de lei, faţă de 5.700.000 în 2012. Anul trecut la Spitalul Judeţean au fost făcute 36.000 de internări, la un număr de 66.000 de argeşeni care s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). În UPU lucrează 11 medici, iar volumul de activitate este dublu faţă de cel normal.

Pentru perioada următoare există şi câteva proiecte importante. Va fi construit un birou de internări (cu 5.000.000 de lei, bani care provin de la Consiliul Judeţean). De asemenea, secţia de neonatologie urmează să fie reorganizată astfel încât mama să poată sta cu copilul imediat după naştere. Și serviciile de ambulatoriu de specialitate vor fi regândite. La spital vor fi făcute şi achiziţii importante, precum un ecograf performant, dar şi investiţii… de groază! Este vorba de  o cameră frigorifică pentru Serviciul de Medicină Legală, acolo unde vor fi păstrate cadavrele.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90