EcoMoto 930×122

judetean

COCOȘAT DE PROCESE, SPITALUL JUDEŢEAN CERE AVOCAT

Pe rolul instanţelor de judecată Spitalul Județean de Urgență din Pitești are în derulare diverse procese cu terţi (pacienţi, furnizori etc.).

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Pentru că juriştii spitalului nu fac faţă numărului mare de procese şi dat fiind faptul că unele dintre ele sunt destul de complexe, conducerea unităţii a cerut Consiliului Judeţean Argeș să aprobe angajarea, contra cost, a unei case de avocatură.

„Menţionăm că necesitatea achiziţionării acestor servicii juridice este impusă atât de volumul mare de procese în derulare şi de nivelul pecuniar al pretenţiilor părţilor adverse, cât şi de gravitatea posibilelor consecinţe în lipsa unei apărări adecvate, consecinţe care pot merge până la blocarea totală a activităţii unităţii noastre.”, se arată în memoriul trimis de conducerea spitalului către Consiliul Județean.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Rămâne de văzut dacă instituția condusă de Florin Tecău, Consiliul Județean, va fi sau nu de acord să investească bani publici într-un astfel de demers.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90