NOR CURIER 930X122

controale

CONTROALE ÎN SPITALELE DIN PITEȘTI

În urma controalelor făcute în 2015 la cele două unități sanitare, Direcţia de Sănătate Publică Argeş a cerut la timpul respectiv remedierea unor probleme de la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Spitalul de Pediatrie din Pitești. Recent DSP a evaluat progresele.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Raportul DSP arată că la ambele spitale au fost realizate în bună măsură lucrările solicitate, de igienizare, reparaţii și dotări. Mai sunt, însă, lucruri de pus la punct, iar termenul final pentru îndeplinirea lor este mâine, 31 decembrie 2015.

DSP anunţă că va face vizite de control la cele două spitale și în ianuarie 2016 şi că va da amenzi dacă până atunci toate deficiențele constatate nu vor fi remediate.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Precizăm că la Spitalul Judeţean de Urgenţă este nevoie şi de montarea unei instalaţii de tratare a apelor reziduale provenite de la secţia de boli infecţioase şi de la laboratorul de microbiologie. Termenul de conformare este, în acest caz, luna iunie a anului viitor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90