New Profesional Consult 930 x 122

Arges

COPII CU GRIPĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN

În ultimele 24 de ore alți 4 argeșeni suspecți de gripă au fost internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești, informează Instituția Prefectului. Numărul pacienților cu gripă sau suspecți de gripă a ajuns în această dimineață la 20.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Din totalul de 20, cazuri confirmate de gripă sunt 7, restul, de 13, fiind pacienți suspecți de gripă.

Dintre cei 7 confirmați cu gripă sezonieră, nu mai puțin de 6 sunt minori, fiind internați în Secția de Boli Infecțioase Copii. Un adult cu gripă este internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Pe de altă parte, dintre cei 13 suspecți de gripă sezonieră unul este, de asemenea, internat la Secția de Boli Infecțioase Copii.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Amintim că de la 1 februarie 2016 și până în prezent numărul argeșenilor internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești care au murit de gripă sezonieră este de 9: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/. (Foto Arhivă: botosaneanul.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3