New Profesional Consult 930 x 122

copil

COPILUL DIN MIOVENI CU SHU, EVOLUȚIE FAVORABILĂ

În urmă cu puțin timp la Ministerul Sănătății au ajuns informații de ultimă oră de la medicii Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Marie Curie” din București.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Potrivit sursei citate, doi dintre cei trei copii diagnosticați cu sindrom hemolitic uremic (SHU) care se mai află în Secția de Nefrologie vor fi externați în cursul zilei de astăzi.

În Secția de Nefrologie va mai rămâne internat un singur copil. Este vorba de copilul în vârstă de 1 ani și 4 luni din orașul argeșean Mioveni. Conform medicilor, copilul din Mioveni are o evoluție favorabilă a stării de sănătate și începând de astăzi nu va mai fi supus procedurilor de dializă peritoneală.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Medicii specialiști mai anunță că pentru toți cei 11 copii tratați în Secția de Nefrologie a unității sanitare bucureștene faza acută a afecțiunilor s-a încheiat. Ei vor rămâne, însă, sub supraveghere la distanță.

Despre cazul copilului din Mioveni puteți citi detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/fetita-din-arges-cu-suspiciune-de-shu-plimbata-intre-spitale/. (Foto: libertatea.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90