Donaris 930 x 122

coronavirus

CORT PENTRU TRIAJ EPIDEMIOLOGIC, INSTALAT ÎN CURTEA SPITALULUI JUDEȚEAN

În curtea Spitalului Județean de Urgență din Pitești pompierii au instalat astăzi un cort cu destinație de punct medical avansat.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Cortul are o capacitate de 30 de locuri și va fi destinat, în această fază, cazurilor incerte care au nevoie de așteptare o perioadă scurtă de timp până la efectuarea anchetei epidemiologice, pentru a se putea ști cu exactitate unde vor fi dirijați.

Acest cort, în cazul în care numărul celor suspecți și contaminați cu noul coronavirus va crește, va putea fi folosit și ca staționar până la internarea persoanelor respective în spațiile special amenajate în unitățile Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

De precizat este și faptul că aici există și două paturi unde se poate asigura asistență medicală de specialitate în profil ATI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90