New Profesional Consult 930 x 122

Curtea de Conturi

CURTEA DE CONTURI AGITĂ APELE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Curtea de Conturi agită apele la Spitalul Județean. La Spitalul Județean de Urgență din Pitești a avut loc astăzi o întâlnire la care au participat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, președintele Consiliului de Administrație al spitalului, dr. Anci Ionescu, membrii conducerii și medicii unității sanitare.

Citiți și: A ajuns șefă într-o instituție a statului cu o diplomă falsă!

„Scopul întâlnirii a fost acela de a găsi cele mai bune soluții cu privire la situația apărută pe fondul eliberării unor rețete care au făcut obiectul unui raport al Curții de Conturi.

În urma discuțiilor, s-a stabilit ca, după efectuarea unei analize temeinice, medicii care au prescris rețetele medicale cu respectarea prevederilor legale în vigoare să nu suporte costurile prescripției dacă eroarea a fost ca urmare a neactualizării în timp real în sistemul informatic a calității de asigurat.

Citiți și: Argeș: Investiție de aproape 2.000.000 de euro la Spitalul Județean!

Pentru a evita astfel de situații, președintele Consiliului Județean Argeș a propus ca în luna ianuarie 2019 să aibă loc o întâlnire între Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, Curtea de Conturi și medicii curanți”, informează Biroul de presă al Consiliului Județean Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90