NOR CURIER 930X122

Curtea de Conturi

CURTEA DE CONTURI AGITĂ APELE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Curtea de Conturi agită apele la Spitalul Județean. La Spitalul Județean de Urgență din Pitești a avut loc astăzi o întâlnire la care au participat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, președintele Consiliului de Administrație al spitalului, dr. Anci Ionescu, membrii conducerii și medicii unității sanitare.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

„Scopul întâlnirii a fost acela de a găsi cele mai bune soluții cu privire la situația apărută pe fondul eliberării unor rețete care au făcut obiectul unui raport al Curții de Conturi.

În urma discuțiilor, s-a stabilit ca, după efectuarea unei analize temeinice, medicii care au prescris rețetele medicale cu respectarea prevederilor legale în vigoare să nu suporte costurile prescripției dacă eroarea a fost ca urmare a neactualizării în timp real în sistemul informatic a calității de asigurat.

Citiți și: Pitești. La Spitalul Județean va avea loc ceva extraordinar!

Pentru a evita astfel de situații, președintele Consiliului Județean Argeș a propus ca în luna ianuarie 2019 să aibă loc o întâlnire între Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, Curtea de Conturi și medicii curanți”, informează Biroul de presă al Consiliului Județean Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3