930×122 CAPRA 5

manu

DAN MANU: „AVEM ŞANSE MAXIME PENTRU SPITAL REGIONAL ÎN ARGEŞ”

Dan Manu, preşedintele comisiei de sănătate a Consiliului Județean Argeș, spune că, datorită investiţiilor şi a evoluţiilor din sistem din ultima perioadă, Piteştiul are „şanse maxime să aibă spital regional”. Adică actualul spital județean să capete statut regional.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Până în 2016, afirmă Manu, trebuie atinse câteva obiective foarte clare. Primul este acela de a dota Spitalul Județean de Urgență cu aparatură de specialitate (de exemplu, la toamnă ar putea fi, în sfârşit, achiziționat un angiograf). Al doilea obiectiv este ca pacienţii să nu mai plece spre alte centre medicale, în acest sens un rol aparte avându-l creşterea calităţii actului medical.

„Acum, că la Spitalul Județean este şi UPU SMURD, şansele Piteştiului de a avea spital regional sunt maxime. Există şi uscături în sistem, dar sperăm să fie depăşite toate obstacolele. O şansă mare pentru noi este că în regiunea din care facem parte nu există un spital universitar, deci nu avem o concurenţă atât de puternică”, declară Dan Manu (foto).

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3