930 x122 grota rece

deces

DSP: UN PITEȘTEAN BOLNAV DE GRIPĂ A MURIT

DSP: Un piteștean bolnav de gripă a murit. Direcția de Sănătate Publică (DSP) anunță primul deces la un bolnav de gripă înregistrat în județul Argeș de la începutul sezonului rece.

Citiți și: Exclusiv: Caz înfiorător în Argeș! Găsit mort după luni de zile, în propria casă!

„S-a înregistrat primul deces, la un bărbat în vârstă de 78 de ani din Pitești, care avea condiții medicale preexistente și multiple comorbidități, confirmat cu virusul gripal de tip B, vaccinat antigripal (conform fișei de deces)”, informează DSP Argeș.

Potrivit sursei citate, până acum, de la debutul sezonului rece, în Argeș au fost confirmate 61 de cazuri de gripă. Majoritatea pacienților (56) sunt copii și doar 5, adulți.

Citiți și: Șef din conducerea Lukoil, găsit mort

Dintre cele 61 de cazuri, 57 sunt îmbolnăviri cu virus gripal B, 2 cu virus gripal AH3 și alte 2, cu virus gripal AH1, precizează Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3