SMART KIDS 930X122

echipamente

Echipamente de milioane pentru noul corp al Spitalului Județean

Echipamente de milioane pentru noul corp al Spitalului Județean

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Nu mai puțin de 2.665.155 de lei, aproximativ 533.031 euro, la un curs de 1 euro=5 lei, fără TVA, costă dotarea cu aparatură și echipamente medicale pentru corpul nou de clădire la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Cu acești bani vor fi cumpărate echipamente precum: ventilatoare de transport, electrocauter, monitoare și ventilatoare de transport, defribilatoare, lămpi LED, ventilatoare, determinatoare coagulare, monitoare performante pentru ATI, injectomate, aparate EKG, sisteme de încălzire externă a pacienților, stimulatoare cardiace, microscop și echipamente de chirurgie.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

Echipamentele vor fi achiziționate prin licitație.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Sorin spune:

    Am inteles si ca sa evitam sa venim la urgente se pot aduce si in spital aparate imagistica a da o sa spuneti ca aveti dar si ca nu are cine sa le citeasca smecherilor ne trimeteti tot la particular cu trimitere care zic ca nu au loc decat dupa o luna si ce sa vezi toti particularii te suna fix in penultima zi gandind ca in tot acest timp venim pe banii nostri .La bucuresti nu se fac mai fac trimiteri in spitalele de specialitate care oamenii depindeau de tratament sau investigatii medicale au devenit suport covid iar spitale judetene nu au specialisti de cand a inceput covidul starea oamenilor s a agravat ajung cu grave boli si rapusi de covid bolile grave nu dor ci te iau subit

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA