930 x122 grota rece

băi

EȘTI FUMĂTOR? IATĂ CUM ÎȚI POȚI CURĂȚA NATURAL PLĂMÂNII

Detoxifierea plămânilor previne apariția infecțiilor, reduce riscul de cancer și  îmbunătățește capacitatea pulmonară.

Citiți și: MEGA OFERTĂ! 6 ZILE LA BĂI CU 330 DE LEI! AFLĂ TOATE PREȚURILE!

-Înainte cu două zile de a începe procesul de detoxifiere este obligatoriu să eviți toate produsele lactate, deoarece corpul trebuie să scape de toxinele din aceste alimente. În plus, înainte cu o zi și înainte de culcare bea o ceașcă cu ceai de mentă. Ajută la relaxarea mușchilor tractului respirator, are efect antihistaminic și este un descongestionant fantastic.

-Dimineața stoarce două lămâi, combină sucul obținut cu 300 de ml de apă și bea-l înainte de micul dejun. Lămâile ajută la creșterea PH-ului organismului, lucru care contribuie la detoxifierea tuturor organelor, inclusiv a plămânilor. Un PH mai ridicat susține, de asemenea, sistemul limfatic, ajutând la curățarea sângelui.

-Bea 300 de ml de suc proaspăt de grapefruit. Acesta conține antioxidanți naturali care îmbunătățesc sistemul respirator.

-Bea 300 de ml de suc de morcov între micul dejun și prânz. Sucul de morocov ajută la alcalinizarea sângelui.

-Bea la prânz 400 de ml de suc bogat în potasiu. Tonifică și curăță. Înainte de culcare bea 400 de ml de suc de afine. Acesta luptă împotriva bacteriilor din plămâni care cauzează infecții.

-Fă băi detoxifiante. Fumul de țigară conţine mai mult de 4.000 de elemente chimice. Ca să ajuţi corpul să elimine o parte din ele, fă o baie detoxifiantă cu rozmarin, un detoxifiant puternic. Deschizând porii pielii, această baie va ajuta la eliminarea toxinelor profunde, favorizând schimburile interior/exterior. Infuzează o mână bună de rozmarin în 3-4 litri de apă fierbinte timp de 10 minute. Varsă apoi infuzia cu rozmarin în cadă şi stai în apă minimum 15 minute.

-Exerciții cardio. Acestea nu detoxifica propriu-zis, însă ajută la o funcționare mai eficientă a plămânilor.

-Detoxifiază-ți plămânii cu ajutorul respiratiei. Exercițiile de respirație ajută la purificarea plămânilor prin vascularizarea lor. Tot ce trebuie să faci este să inhalezi puternic, apoi să-ți ții respirația pentru 2-3 secunde, după care să expiri profund. Repetă acest exercițiu de 7-8 ori. (Sursă şi foto: www.doctorulzilei.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90