Donaris 930 x 122

gripa

GRIPĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN – PREMIERĂ DUPĂ CÂTEVA SĂPTĂMÂNI

Numărul argeșenilor internați cu gripă sezonieră sau cu suspiciune de gripă a scăzut, ajungând în această dimineață la 9. În plus, în premieră după săptămâni de alertă medicală, în ultimele 24 de ore nu s-a mai înregistrat nicio internare cu simptome de gripă în Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Dintre cei 9 pacienți, majoritatea, 8, sunt suspecți de gripă. Toți se află internați în Secția Boli Infecțioase Adulți. La această oră mai există doar un singur pacient diagnosticat cu gripă sezonieră, tot adult. În Spitalul Județean de Urgență din Pitești nu mai sunt copii bolnavi de gripă.

Amintim că de la 1 februarie 2016 și până în prezent numărul argeșenilor internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești care au murit de gripă sezonieră este de 9: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/.(Foto Arhivă: botosaneanul.ro)

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90