New Profesional Consult 930 x 122

gripa

gripa-porcina-romania

GRIPA PORCINĂ FACE VICTIME ÎN ROMÂNIA. VEZI CARE ESTE SITUAŢIA ÎN ARGEŞ!

Temutul virus AH1N1, care provoacă aşa-numita gripă porcină, a făcut două victime în România! Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma infecţiei cu virusul AH1N1.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

Una dintre victime este o femeie de 50 de ani din judeţul Mureş, în celălalt caz fiind vorba despre un bărbat de de 45 de ani din Galaţi. Niciuna dintre cele două persoane nu fusese vaccinată antigripal.

„Am vorbit cu domnul director Stoica de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş. Acest tip de virus a fost însoţit, mai mult ca sigur, şi de alte afecţiuni ale celor două persoane care au murit. În Argeş s-au distribuit aproape 50.000 de vaccinuri, inclusiv pentru AH1N1, deci s-au luat măsurile necesare”, precizează pentru ePitești prefectul județului Argeș, Cristian Soare.

Citiți și: Alertă! La un pas de epidemie de gripă, în România

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90