930 x122 grota rece

gripa

ÎNCĂ UN SUSPECT DE GRIPĂ ÎN ARGEŞ

Pe baza unui raport al Direcţiei de Sănătate Publică, Instituția Prefectului ne-a transmis astăzi o sinteză privind situaţia cazurilor de gripă sezonieră în spitalele din judeţul Argeş.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Conform sursei citate, încă un argeşean a fost internat în ultimele 24 de ore cu suspiciune de gripă sezonieră, numărul persoanelor internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu probleme respiratorii fiind de 15.

Sunt 5 cazuri confirmate de gripă (prin analize de laborator), iar în 10 cazuri există suspiciuni de gripă, pe bază de simptome. Dintre cele 5 cazuri confirmate, 3 sunt copii. 2 adulţi se află internaţi în secția de Anestezie și Terapie Intesivă.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

În acest an, de la 1 februarie și până acum, 9 argeşeni au decedat din cauza gripei sezoniere (majoritatea având şi alte afecţiui preexistente).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90