EcoMoto 930×122

card

ÎNCEPE DISTRIBUIREA CARDULUI DE SĂNĂTATE

Prezentarea cardului de sănătate ori de câte ori veți avea nevoie de servicii medicale va deveni obligatorie începând de anul viitor. Cardul va reprezenta dovada că aveți calitatea de asigurat de sănătate. Iar după mulți ani de tergiversare, distribuirea cardului va începe, în sfârșit.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

Procesul va debuta vineri, 19 septembrie, și se va încheia în termen de 20 de zile lucrătoare pentru toți românii cu vârste de peste 18 ani. Cardul va ajunge la dumneavoastră acasă, adus de poștaș. Vă va fi înmânat pe baza actului de identitate și a unei semnături de primire. Dacă nu veți fi găsit acasă, după alte 10 zile lucrătoare de la finalizarea termenului vă veți putea adresa Casei Județene de Sănătate pentru a intra în posesia cardului. Pe 19 septembrie primii beneficiari vor fi bucureștenii. De luni, 22 septembrie, vor urma asigurații de sănătate din județe.

În total, este vorba de circa 12.500.000 de asigurați. Autoritățile vor ca prin cardul de sănătate cheltuirea banului public în domeniu să se facă mai eficient și transparent.

Citiți și: Poți să scoți bani de pe card, chiar dacă soldul este ZERO!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90