930X122 MAIA

aparat rmn

INVESTIŢIE LA SPITALUL DE PEDIATRIE

Investiție la Spitalul de Pediatrie. Din excedentul bugetar aferent anului trecut, Consiliul Judeţean Argeș a alocat fonduri pentru realizarea documentaţiei de avizare a extinderii spaţiilor Compartimentului de Primiri Urgențe de la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Citiți și: Pitesti. Fundația Kaizen contribuie cu 350 000 € la renovarea unei secții destinate cazurilor grave din cadrul Spitalului de Pediatrie

Investiţia este necesară în vederea achiziţionării ulterioare, cu fonduri de la Banca Mondială, a unui aparat RMN, în premieră pentru Spitalul de Pediatrie.

Un astfel de aparat trebuie păstrat într-un fel de buncăr special, securizat şi care să nu permită scurgerea de radiaţii.

Citiți și: Creștere alarmantă! Situație îngrijorătoare la Spitalul de Pediatrie

Contractul pentru furnizarea, instalarea și punerea în funcțiune la Pediatrie a echipamentelor de imagistică de înaltă performanță prin rezonanță magnetică a fost semnat luna trecută.

Amintim că Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti a fost deja dotat cu un aparat RMN.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3